Ska man krydda icas färska hamburgare

Logga in på ica som handlare: hamburgare, icas, krydda, färska, ska, man

är såklart ett måste till klassiker som dillkött. A Hamburger Today där skribenten som bor på östkusten i USA ville ha en burgare från. För att få ut mesta smak ska man blötlägga tamarindfröna i ca 1 timme och sedan krama ur vattnet och fruktköttet noga. Anis kommer ursprungligen från Medelhavstrakterna och har en smak och doft som påminner om lakrits. Säger man att man vill ha den animal style byts löken ut mot stekt, karamelliserad sådan. Rosmarin är fantastiskt god tillsammans potatis, rotfrukter och grönsaker som ugnsbakas. Vill du sätta piff på din matlagning ska du använda tamarind.

Passar även till ica kvantum viksjö jobb fisk och skaldjur. Blanda gärna ner några blommor i vanligt strösocker och använd sedan till kakor och efterrätter. Grytor och sallader med denna delikata krydda. Se till att du använder Habanero Chili med måtta Åbrodd ingick förr i den så kallade kyrkbuketten. Vill du ge salladen en uppfriskande smak så krydda upp den med mynta. Använd sedan vätskan som smaksättning i matlagningen.

Här är ett recept på goda och saftiga hamburgare i bröd som du serverar med hemmagjord klyftpotatis och en hamburgerdressing som du gör på matyoghurt och chilisås.Torra, tråkiga hamburgare är från och med nu ett minne blott.Följer du de här tipsen kommer du nämligen aldrig mer att misslyckas med en burgare.


Tyvärr finns inte dessa att tillgå i sverige så jag nöjde mig med vanliga hamburgerbröd. Om jag i framtiden hittar ett bra recept på potato rolls kan du räkna med att det här sparrispaj receptet uppdateras pronto. Det är en väldigt stark chilisort. Denna chili kommer från Karibien men odlas numera mest i Mexico. Sesamfrön Senapsfrön är ett litet frö som innehåller mycket nyttiga ämnen. Det blir så gott och dessutom mer nyttigt. Bl a mineraler och bra fetter.

Tamarind ger även en god smak till kött och kyckling.Anses vara en av de nyttigaste kryddorna som finns, då den lindrar bl a inflammationer av olika slag.Prova gärna att göra ett örtsmör med isop, det är riktigt gott till t ex grillat kött eller stekt potatis.

  • Mrcorn
  • 11 Jun 2018, 03:24
  • 240