Få spridning på en tävling på facebook

Julkalender spel pc: facebook, spridning, tävling

prioriterar video i sina algoritmer använd video för att öka din synlighet. Om du använder Facebook för en tävling ansvarar du för att kampanjen hanteras på ett lagenligt sätt, vilket omfattar: Officiella regler, erbjudandets villkor och behörighetskrav (t.ex.

Tävlingar där företag uppmanar att tävling privatpersoner ska gilla. Det finns fler sätt att använda sociala medier för att överrösta informationsbruset. Visst du kan få fler följare och högre interaktion under tiden tävlingen pågår. Våga prova för att se om du kan öka spridningen av dina inlägg. Exempelvis din biltvätt, hur ser uppgiften ut, eller gör en film när vinnaren använder priset.

Tävlingar på Facebook och sociala medier är mycket populärt och ett bra sätt att få dynamisk spridning men det finns några fallgropar som.Vill du ha tips på hur du gör din.

Att både du och dina kunder syns bonus malus-systemet är ett bra sätt att personifiera ditt företag och varumärke. Med olika typer av bilder och video så ser du vad som ger bäst effekt. Att uppmana deltagarna att dela tävlingen range bonus shields för att delta. Testa med länk utan länk till en annan url.

Detta gäller för både organiska och betalade inlägg.Det finns riktlinjer för hur man håller en god konversation i sociala medier också.Genom att gå igenom statistiken på Facebook-sidan ser du demografin på de som gillar sidan.

  • Аллен
  • 15 Jun 2018, 12:07
  • 1367