Världens bästa spel

Justice league 2 spel: världens, spel, bästa

en PS4 eller. En rätt generisk sci-fi-story dras upp av utmärkt action, som blandar spelgenrer såsom twin-stick-shooter med tredjepersonsaction (á la deras Bayonetta ). Med Nioh har man utvecklat sin egen variant av Dark Souls, och lyckas faktiskt riktigt, riktigt bra. Vi var många som gett upp hoppet om Capcoms klassiska Resident Evil-serie. Resident Evil 7: Biohazard har kanske inte supermycket gemensamt med sina föregångare, men det är å andra sidan läskigare än någonsin. Men det är en svanesång för årsböckerna, den naturliga uppföljaren på Robotron 2048 och en visuell fest på PS4 Pro. Fnaf: Sister Location Custom Night, fNAF World, freddy's Bomb. Hedersomnämnande Dessa tre spel hamnade precis utanför prispallen, då vi bara har tio platser, men de är ändå väl värda att plocka upp om du vill ha fler pärlor från 2017: Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo) Förvisso till väldigt stor del likt utgåvan på Wii. Plats # 10, mass Effect: Andromeda (EA). För den våghalsiga går det dessutom att spela hela spelet med Playstation. Även om EA:s Battlefield 1 med första världskriget i fokus var riktigt bra, så biter det inte på Activisions cineastiska alster som börjar med landstigningen (slakten) vid Normandie på Dagen. Tjoc: The Joy Of Creation, fNAF - Sister Location Nights. I december 2016 släpptes det äntligen, och även om det dras med en hel del problem lyckas de infria de högt ställda förväntningarna. Sonic Mania tar det bästa från den trilogin, adderar en hel del nya saker och behåller samma supercharmiga pixelgrafik. Finns till PS4 och PS3 (!) och bör absolut inte missas, även om Atlus ska ha lite skäll också för att man är så tråkig med att låta gamers streama och fånga video från spelet (kom in i 2010-talet. Det är ett rollspel med turbaserade strider, i bästa Final Fantasy -jrpg-anda, men samtidigt också en relationssimulator och (förmodligen) en bra insikt i hur det är att vara tonåring i Japans huvudstad. Thimbleweed Park är en återgång till humorn bauhaus rita badrum men även estetiken och pixelgrafiken från 80-talsspel som. Nu blev Uncharted: The Lost Legacy ett så omfattande spel att Sony till slut bestämde sig att för att släppa det som en nedsatt, stand-alone utgåva och här känns såklart själen från Uncharted 4 starkt. Mario är en av spelvärldens äldsta och mest älskade figurer och varje gång ett nytt spel med den mustaschprydde, lille rörmokaren ska släppas så är hypen nästan omöjlig att blidka. Läs vår recension här! Hoppas på patchar där snart, Activision / Sledgehammer! Ratchet Clank må ha betydligt större fokus på action än exempelvis Super Mario, men det är minst lika mysigt. Lyckligtvis har vi Stardew Valley, som faktiskt lyckas knäppa sin uppenbara förebild (Harvest Moon, alltså) på fingrarna med fantastisk pixelgrafik och en spelvärld som aldrig tycks sluta bjuda på överraskningar. Man lånar friskt från de allra bästa.

Nex Machina Housemarque Inget air gör ett arkadspel som finska Housemarque. Automata Square Enix Platinum Games vet hur man drar en actionslipsten och Nier. I en HDremaster på PS4 så snyggt så att det nästan good känns som ett modernt spel. Automata är ytterligare en manifestation av studions kreativitet och skickliga genomförande.

Världens bästa spel

Som kom för tre år sedan. Plats 3 Persona 5 Atlus. Annorlunda och estetiskt tilltalande att vi inte kan motstå att lyfta det till skyarna. Plats 8 399 kronor hos cdon, all inspelad dialog är fyndig och här finns oceaner av roliga pikar till äventyrsspel. Det plus 1 000 andra hemligheter och överraskningar som vi absolut inte vill creative assembly tv-spel spoila väntar på dig. Pris, shadow of Mordor, riktigt snyggt på PS4 Pro och Xbox One. Minns du den blåe fartdåren Sonic. Sonys evighetsprojekt The Last Guardian har kantats av problem och förseningar.

  • john51277
  • 05 Jun 2018, 12:56
  • 2782