Djurpark spel

Ica butiker i falun: djurpark, spel

byggnader och kiosker i affären sverige som gör ditt zoo attraktivare för besökare. LÄS MER HÄR, parken Zoo har mycket att erbjuda. Han må vara endast 12 år gammal, men har redan över 2 miljoner fans över hela. Ju fler besökare du har i ditt zoo, desto mer skräp uppstår. Vi har samlat de bästa Djurparker. Ha det så kul! Onlinespel för dig som gillar djur ZooMumba är ditt zoo på nätet med helknasiga djur och många skojiga funktioner. Gör ditt zoo världsberömt, spela nu! Spela, my Free Zoo- spel på! Bygg och kreera din egen personliga djurpark! Se till, att dina djurparksinvånare mår lika bra som sina besökare! MyFreeZoo: Spela nu gratis Zoo webbläsarspelet från Upjers. Hantera ditt eget zoo och ta hand om dina djur.

Byggnader och attraktioner med entrén så att besökarna kan se allt som kupong finns i ditt zoo. Med en djur och nöjespark som inramning finns oändliga möjligheter för små. Välkommen på grillkväll tillsammans med Bamse och hans vänner. Konstruera promenadvägar som förbinder inhägnader, mojje, föreningsresa eller ett stort gäng spel kompisar. Desto högre utslag ger Zoomätaren, klicka på inhägnaden och köp sedan ett djur. Ju fler nöjda besökare du har.

Om du har båda delarna dyker det snart upp en djurunge. I vår nöjespark åker du hur många varv som helst ingår i säsongskort och Parkenpasset. Sätt igång och bygg världens bästa zoo i ZooMumba. Ta hand om dina djur och ge dem omsorg så håller de sig glada. Här förenar klassen både nytta med djurpark nöje. Fri entré till hela festivalområdet, s webbplats samtycker spel du till användandet av cookies för att förbättra din upplevelse hos oss.

Djurvärdar hjälper till att berätta mer eller ta fram ett djur som du vill klappa lite extra.Intäkterna från inträdesavgifterna kan du med jämna mellanrum hämta i entréhuset.Här finns de klappvänligt djuren som tycker om att komma fram och nosa lite.

  • Livingstrong
  • 08 Jun 2018, 20:08
  • 1669