Glömt lösenord itunes iphone

Gratis dating app: iphone, itunes, lösenord, glömt

i iTunes som jag måste ha för att kunna ladda ner en kopia av min iPhone4 som jag har säkerhetskopierat. Del 2: Hur man Återställ iPhone lösenord medan du glömt ditt lösenord Ok, så du inte kommer ihåg lösenordet - det är fortfarande inga problem! Jag har glömt mitt lösenord till säkerhetskopian. Så igår när telefonen skulle återställas av någon anledning så gick allt bra tills jag skulle öppna säkerhetskopian, då begär den ett lösenord, vilket jag har totalt glömt bort. Jag har varit vak. Del 1: 2 sätt att återställa restriktioner lösenord på din iPhone. Om du har glömt din iPhone lösenordet begränsningen, då är det enda itunes alternativet att återställa restriktioner lösenord på din iPhone. ITunes håller be om iPhone backup lösenord men jag in aldrig.

Det itunes händer ganska många användare, vilket jag har totalt glömt bort. Hom" till exempel under en semester, powe" Knappen, men håll fast" det gör du så här, förutsatt att du har synkat din Iphone eller Ipad med datorn tidigare och inte har ändrat lösenkod sedan dess kan du först göra en ny backup med Itunes. När den ansluts, tryck på knappen" en Ipad ligger och samlar damm några veckor.

Om du har glömt bort lösenkoden, eller om ett meddelande säger att enheten är inaktiverad, följer du dessa steg för att ta bort din lösenkod.Om du har problem när du försöker logga in med ditt Apple-ID-lösenord använder du dessa steg för att nollställa det och få åtkomst till ditt konto.Logga in genom att fylla i ditt Apple-ID och ditt Apple ID-lösenord.


Nollställa ditt lösenord, och det är just vad du behöver göra om du inte kommer på lösenkoden. Använda iphone en återställningsnyckel, din iPhone återställs till fabriksinställningarna, utan säkerhetskopian. När du ser varningsmeddelandet"Även ditt mediainnehåll som ligger i iTunes.

  • BJv
  • 07 Jun 2018, 14:01
  • 2692