Spela spel från extern hårddisk

Skala granatäpple youtube: spel, från, spela, hårddisk, extern

på rotkatalogen på din SDCard. Ange den femsiffriga koden som anges på " Steam Support : Email Åtkomst från New Computer " ".

Spela spel från extern hårddisk: Michaels promotional code

Särskilt om du har barn som använder dem en hel del. Logga i" nästa" tryck" mappen. Har din externa USBhårddisk ansluten till botten eller längst till vänster USBport. Lyckligtvis är en extern hårddisk allt som du behöver för att överföra ditt Steam installation och nedladdade spel till en ny dator. SteamApps" för att öppna File Explorer och dubbelklicka på extern hårddisk ikonen. Wbfs Manager är ett program som låter dig flytta spel till och från den externa USBhårddisk. Att spela över usb på det där sättet är inget jag har provat annat än med riktigt gamla spel som tex WC3 så jag ska väl inte säga att det inte fungerar rakt. Ange ditt Steam användarnamn och lösenord.

Om din dators huvudsakliga hårddisk inte har tillräckligt med utrymme på det för dig att installera dina spel, kan du använda en extern hårddisk för att installera och spela ditt spel.Tänkte köpa en extern hårddisk tänkte ha lite spel och musik och sånt men laggar spel på externa.

Instruktioner matchens vinnare 1 5, mappen från den externa vinn en resa för hela familjen hårddisken till en plats på den interna hårddisken. Att spela Nintendo Wiispel från en extern USBhårddisk kan du lägga skivorna bort och ändå kunna spela alla dina Nintendo Wiispel. Mapp som du skapade på externa hårddisken. Navigera till konfigurerbar USB Loader i homebrew kanal och spelet ska listas. Förvandla din Wii på, och klicka på"7, kompatibla USBhårddisk, steamApps" Efter den externa USBhårddisken har formaterats.

När den är klar, avslutar wbfs manager och anslut din USB-enhet i din Wii.Tryck " Ctrl -FN " för att skapa en ny mapp inuti den externa hårddisken.

  • megbubbles88
  • 04 Jun 2018, 08:25
  • 2462