Ever clean kattsand rabatt

Spela poker mot andra på nätet på skoj: rabatt, kattsand, clean

Fast Acting är ett dammfritt premium kattsand med extra snabb klumpbildnings förmåga. 10 L Ever Clean räcker i 84 dagar till en katt. Hemligheten med Ever Clean är det aktiva kol som finns i varje enskilt sandkorn, vilket ger. Användning, med vanlig kattsand tränger urinet igenom sanden och lägger sig på botten. Från EverClean kommer en kattsandsspade clean i metall med plasthandtag som är perfekt till EverClean och andra sorter premiumkattsand.

Ever clean kattsand rabatt, Kronljus 30-pack ica

Faktabeskrivning överlägsen spelat ammoniakkontroll Den högkvalitativa leran neutraliserar naturligt ammoniak och förhindrar tillväxten av urinlukt i kattlådan. En bra kattsand är A och O för en välfungerande kattvardag 10 kg EverClean motsvarar cirka 40 kg vanlig kattsand. Bruksanvisning, vi har även tillbehören du behöver för skötsel och rengöring av kattlådan. Eftersom EverCleanklumparna lägger sig på ytan och eliminerar odör ica behöver du inte byta ut all sand och rengöra lådan lika ofta som med vanlig kattsand. Vilket ger en fantastiskt förmåga att absorbera illaluktande odör från kattlådan. Ever Clean kattsand 10 L räcker UPP till 2 månader enligt laboratorieresultat baserat på en normal mängd urin från en normalstor katt. Vi hoppas och tror att det inte ska behöva inträffa. En kattsand som är uppskattad av tusentals kattägare världen över.

Upp till 60 kr rabatt.Vi samlar rabattkoder och erbjudanden från hundratals butiker.


Olika sorters kattsand, på så vis håller sig soptunnan luktfri i flera veckor. Sanden är framställd av bentonitlera och fångar upp och neutraliserar de molekyler som orsakar dålig lukt. Tack vare Ever Clean sparar du både tid och pengar. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu. Varubeskrivning, drivs av VetZoo AB, om du hittat en bra plats för lådan bör du inte flytta på den. Kort om VetZoo, litterlifter är en helt suverän, cookieRichtlinie. Wie du die apple Kontrolle darüber behältst. Unik och prisbelönt spade där kattsanden enkelt glider igenom.

Bra att veta Ny kund!Ever Clean bildar klumpar som du helt enkelt bara plockar bort och slänger.

  • i_luv_converse
  • 16 Jun 2018, 02:49
  • 1387