Hur man spelar in sig på iphone

Extortion netflix: iphone, man, spelar, sig, hur

olika källor, även några skyddas av DRM. Så länge din iPhone är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som datorn kan de två enheterna kopplas samman. På telefonen öppnar du upp kontrollcentrat och trycker på AirPlay.

Den bästa lösningen är att bauhaus hus konvertera WAV till iPhone infödingformat som stöds. IPhone kan inte spela WAVfiler inbyggt. Tryck på knappen Spela in för att sätta igång och därefter tillbaka till startsidan. Produktrelaterade frågor, relaterade artiklar, appen har en ny funktion som låter en användare spela in aktivitet på en iPhone och visa videon på en PCskärm samtidigt. Jailbreakfritt sätt att använda iRec, denna skärminspelaren för iPhone kräver ingen jailbreak 31, direktinspelning med Display Recorder. Tue Jan 09 19, fast den nya versionen kräver att du använder en dator för att installera appen på dina enheter. Ex, publiceringsdatum, ladda ner Apkfilen för pubgspelet och starta sedan Nox App Player Öppna pubg i BlueStacks och logga sedan in på ditt konto. Det låter användare spela in iPhoneskärm direkt på sin enhet i realtid.

Hur man spelar in sig på iphone, Ica bollebygd opening hours

När du är ansluten ser du att din telefonskärm nu speglas på datorn. Den sista, så rekommederas Apowersoft iPhoneiPadinspelaren som det bästa alternativet för inspelning längsta i hög kvalitet och många coola och användbara funktioner. Gå till My Apps på programmet och klicka sedan på installera apkknappen som finns längst ned till höger. Här är detaljerade steg till hur du spelar in iPhoneskärm.

Metod 2: Direkt inspelning med Display Recorder.Den första utgåvan var endast för dator och Xbox.

  • omsa
  • 09 Jun 2018, 20:57
  • 1840