Polis åker gratis sl

Spelar på krysset: åker, gratis, polis

rätt att ta sig såna förmåner?

Ica group fdi Polis åker gratis sl

En del säger att de inte åker på sina tjänstekort men lotterymkv det är inte sant. Går miste om pengar, våra kameror dokumenterar när de går förbi spärren och visar upp sina tjänstekort. Ska poliserna betala skatt för gratisresor som sker på fritiden. Säger en av poliserna som utnyttjar systemet. Sidan 51, dessa hade i grunden tre funktioner. Vi tycker det är jättebra, i SL, polisen har ett kryphål som kanske inte andra har. På den tiden var det ju så att det fanns fotpatrullerande poliser nästan överallt i Stockholm Är de inte i tjänst så ska de betala för sig.

Det r pengar som, sL och d rmed skattebetalarna g r miste.Samtidigt r det en f rm n p motsvarande belopp f r poliserna.

Så vi ser det som en positiv grej att man har försökt införa det lite på egen hand. Det tror jag inte att jag gör. Genom att besöka en tunnelbanestation i närheten netflix av det stora polishuset på Kungsholmen i Stockholm avslöjar tidningen ett 50tal poliser som åker gratis inom loppet av 40 minuter. Avgiftsfrihet skulle gälla unga i årskurs 69 och årskurs 12 på gymnasiet. Säger Christian Tengblad, de flesta av oss kan inte åka med tjänstelegitimation så därför vill vi helst se att vi avgiftsbefriar kollektivtrafiken för alla. De visar upp sina tjänstekort och åker sedan utan att betala. Enligt Aftonbladets beräkningar kan polisernas resor motsvara spelare miljonbelopp som Storstockholms lokaltrafik. Men jag är ju inte ensam om det. Säger Christian Tengblad, trots det är det flera poliser som använder korten på väg hem från jobbet Är polisens beteende att jämställa med plankning.

Men de är skyldiga att ta upp det här i sin inkomstdeklaration.Samtidigt är det en förmån på motsvarande belopp för poliserna.

  • Леон-теодор
  • 05 Jun 2018, 18:29
  • 1998