Säkerhetskopiera iphone itunes

Netflix para libros: säkerhetskopiera, iphone, itunes

full vägvisaren på hur till backningen iPhone kontakter. Så du letar efter någon metod att säkerhetskopiera iPhone kontakter, i fall att du kan ta bort kontakter eller förlust dem misstag. Nackdelar: Inte är möjligt att selektivt Säkerhetskopiera iPhone musikfiler. Listan över spellista visas på den högra panelen under "spellistor". Kryssa för den här datorn och klicka på, säkerhetskopiera. På inställningsskärmen, bläddra till hitta iCloud och peka på den. I fönstret, klickar du på Återställ. Om iTunes är mest känd som musik spela program från Apple, det finns mycket mer att denna app. På så sätt visas din iPhone Kontrollpanelen till höger.

Säkerhetskopiera iphone itunes

Under säkerhetskopieringen, förutom de köpta musikfilerna tillåter TunesGo för att säkerhetskopiera alla andra musikfiler. Det bästa knights alternativet är att säkerhetskopiera musik på iPhone till dator eller iTunes. Säkerhetskopiera kontakter från iPhone med iTunes metod. Vänta tills säkerhetskopieringen är slutförd, att kunna säkerhetskopiera iPhone musik selektivt. Som de tagit från Internet, tryck på ikonen anslutna iPhone och fönster som nedan visas. CDskivor och andra källor, ta bort fotonvideor i batch med ett enda klick. Aktivera kontakter alternativ och tryck på slå ihop. O" slå på iCloud Backup och knacka på Säkerhetskopiera. För att förhindra sådan traumatisk upplevelse.

Ppna iTunes och anslut enheten till datorn.F lj anvisningarna p sk rmen om ett meddelande ber dig ange enhetens l senkod eller om Vill du lita p den h r datorn visas.F hj lp om du har gl mt l senkoden.

Tryck på, sök lagring Backup och peka på den. Som låter dig hantera musik samt annat mediainnehåll på iPhone. Kan inte Visa säkerhetskopiorna förrän du återställa iTunes från säkerhetskopierade filer.

netflix sverige 2018

Sedan din iPhone backup-fil kommer att vara på din dator och dina kontakter sparas i filen.Kan förhandsgranska alla musikfiler innan säkerhetskopian och enkelt visa dem efter säkerhetskopieringen.Backup av dina musikfiler kan återställa dem när du förlorar dem av misstag från din iPhone.

  • redgrayz
  • 13 Jun 2018, 13:28
  • 2903