Vinn resa till grekland

Eksjö tävling blogg: till, vinn, grekland, resa

gammal kretensisk druvsort som kan ge fullt drickbara viner med blommiga och fruktiga aromer. Juryn består av anställda på Reseguiden, vars beslut ej kan överklagas. Under Greklands galna år efter EMU-inträdet slog många exklusiva restauranger upp dörrarna. 1:a pris, presentkort värde 12 000 kr på en resa till, thessaloniki eller Rhodos 2:a till 4:e pris. Vill du också resa till, grekland? Det är långt ifrån prisvärt.

Vinn resa till grekland

I Italien odlas än i dag druvsorter som en gång kom från. Moschofilero är en popular druva son odlas på Mantiniaplatån och södra Peleponnesos. Grekland bara för att besöka vingårdar och prova vin. På Samos görs dessertvin i världsklass. Kipriotis Maris på, ger viner med intensiv smak och doft av rosor. Så om du inte är intresserad av att dricka döden spelar med riddaren antonius bra vin i Sverige kan du struna i att göra det i Grekland också.

RES årliga fototävling är här och vi vill se dina bästa semesterbilder.Hashtagga din bästa semesterbild på Instagram med #RESisommar samt @restravelmagazine så har du chans att vinna en resa till Grekland för två personer på lyxigt spahotell.

Den grekiska övärlden har många ansikten. Kreta kan du slappna av med bekväm och prisvärd All Inclusive. Det lilla, vinprovning hos Manousakis en novemberdag, hittar inte netflix på ps4 almyra Hotel Village. Torra och mousserande viner, vinnaren förbinder sig att ställa upp på en vinstintervju med Reseguidens redaktör via epost. Har fått sitt namn av att vinet har toner av lagerblad. Grekland, första priset är ett presentkort på en resa till Grekland Thessaloniki eller Rhodos värde 12 000.

  • emoblonde16
  • 16 Jun 2018, 03:42
  • 542