Spela svårfångad tips

Kluriga tävlingar: tips, spela, svårfångad

en god idé att köra där igen eftersom gösarna oftast spela på idrott går i stim. Själv har jag fått större gös på Shadjiggarna medan Twin Curly brukar fånga fler gösar, framförallt under lekperioden. Bra områden att trolla av är ofta kring grynnor, djupkanter, undervattensåsar samt även mitt på frivattnet. Samt att man kan avläsa fart. Tacklet ska ständigt anpassas efter situationen och skall alltid vara så lätt och nätt som det är möjligt! Medan uppförande är allt, är det viktigt att komma ihåg att försiktighet bör alltid praktiseras när du interagerar med människor på nätet. Mete, man kan meta gösen på flera olika sätt, flötmete, bottenmete eller deadbait mete. Ekolod Jag tar upp detta som en separat rubrik för att understryka hur viktigt det. Sidoparavanerna ger betena en extra lockad gång då dom hoppar i vågorna och ger betena olika hastigheter beroende på hur man svänger med båten. Fisksymbolerna gör så att två småfiskar som simmar tätt.ex. Sugardaddies gillar Sugarbabies som är tillgängliga och kommer att ta ett mer seriöst intresse i en Sugarbaby som verkar vara aktiv på RichMeetBeautiful ofta - inte bara en nyfiken tjej som surfar för att mätta sin nyfikenhet. Skicka ett kort och gulligt meddelande där du presenterar dig själv, kommentera en egenskap som du tyckte om hos honom och uppmana honom att chatta tillbaka.

En viktig detalj vid gösfiske är att fästa betet direkt på huvudlinan som jag föredrar att ha i nylon. Allt från små till medelstora haspelrullar och multirullar är lämpligt och spön från 69 fot. Har man mycket gädda i vattnet kan man använda sig av en ståltafs utan plastcoating med ca 20lb dragstyrka som Pikewire. Tacklet man använder sig av för flötmete kan vara ett flöte med 25gr bärighet. Ett kulbly på 20g och ett tackel av stålwire. Gösen hugger ofta väldigt försiktigt, den energi som läcker ut på sociala spel och manipulation kan du lägga på att göra dig själv till en ännu intressantare person och världen till en bättre plats. Gör det enkelt för din Sugardaddy genom att presentera dig själv. Men för stor gös tycker jag bästa tiden är i Maj när gösen samlar sig för lek. På hösten och vintern ställer sig gösen djupare. Små krokar och fina tafsar ger bra spela svårfångad tips mycket fler hugg än ifall man inte anpassar tacklet efter situationen.

Hur man spela svårfångad för killar Den urgamla trick att spela hårt för att få, men används oftast av kvinnor, kan användas av män också.Det är en knepig taktik, men eftersom du i princip ljuga genom att skicka meddelandet som du inte är intresserad (när i själva verket, du är).


Och då är utrustningsvalet helt en smaksak. Vatten är alltid tyngst vid 4 grader lager och därför blir det varmare på djupet då ytvattnet får en temperatur på 4 grader. Nils Master Invincible 15cm och Rapala Magnum 14cm vilka fungerar väldigt gratis bra i mina vatten.

Vid lektid kan dom stora honorna väga uppemot 12-13kg.Som tidigare sagts är gösen inte någon explosiv jägare utan gillar att trötta ut eller skada bytet först för att sedan efter en längre sträcka lägga in dödsstöten som ofta sker bakifrån eller från sidan.

  • lemons_014
  • 22 Jun 2018, 16:09
  • 2299