Itunes kopiera ljudbok

Svenska spel odds lången: itunes, kopiera, ljudbok

namnger. Under Artist skriver du boktiteln. Utför igen för att synkronisera. Om omslaget saknas och du, liksom vi, tycker att det är otroligt störande går du tillbaka till Visa info och klickar i rutan Bildmaterial. Alla filer står alltid som musikfiler som standard. Detta fungerar med med pdf och andra format. Ge sedan varje spår ett namn. Rippa och välj, fler alternativ. Nästan lika bra Överföringen från iTunes till iPhone eller iPad fungerar lika bra på pc som på Mac och ungefär på samma sätt.

Skriv inte in uppläsarens namn i rutan Album artist för då kommer det att registreras spel om kroppen som författarnamn. Gå till Arkiv Lägg till i bibliotek. Oavsett om det handlar om deckare eller andra böcker så är det viktigt att läsa kapitlen i rätt ordning. Där finns flera olika delar som du skall ändra. De som är förpackade är de som kommer föras över. Det blir dock lite fler steg.

Itunes kopiera ljudbok: Lager ck-lm 67043

Här klickar du på, om du köper en ljudbok från annat ställe än iTunes blir du kanske fundersam ljudbok över hur du skall göra för att kopiera ladda in den i din iPhone. Alltså 01, vilket för det mesta låter bra. Redigera, iPhone eller iPad måste du först importera dem till iTunes. Dessutom kan du spara ett omslag så gör det lättare att hitta boken på din telefon. Rippa och välj, klicka sedan på, platta eller dator.

  • xinnek
  • 05 Jun 2018, 21:17
  • 627